Reklama:
Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działa
10-16-2011, 05:03 PM
Post: #1
Nie działa
Uruchamiając grę nie mogę wykonać żadnych operacji związanych z zalogowaniem. Nie mogę nic wpisać. Mam windowsa 7 64-bit. Problem przedstawiony w załączniku poniżej.


Załączone pliki Miniatury
   
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-19-2011, 04:09 PM
Post: #2
RE: Nie działa
Mialem ten sam problem musisz uruchomic gre jako administrator
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-20-2011, 09:13 PM
Post: #3
RE: Nie działa
Ja mam podobny problem. Uruchomienie gry jako administrator nic nie daje, co robić???!!!!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-21-2011, 02:10 PM
Post: #4
RE: Nie działa
Jaki masz system??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-18-2011, 10:45 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-18-2011 10:46 PM przez kros94.)
Post: #5
RE: Nie działa
windows 7 home premium
ale już działa dziękiOczko
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-30-2011, 07:00 PM
Post: #6
RE: Nie działa
nie mogę nic znaleść próbuję się zarejestrować jako gracz i nie ma nic takiego....proszę o pomoc
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-18-2012, 02:54 PM
Post: #7
RE: Nie działa
Czy problem nadal występuje? Dlaczego nikt się nie odzywa/ Czy to forum wymarło?

pozycjonowanie stron
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-09-2012, 12:18 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2012 12:18 AM przez adamoo.)
Post: #8
RE: Nie działa
Małe zainteresowanie forum jest... nic na to się nie poradzi.
____________________________________________________
księgarnia internetowa

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-13-2012, 08:04 PM
Post: #9
RE: Nie działa
Na moim W7 HP x64 pomogło odpalenie na adminie, jeżeli to nic nie daje spróbuj odpalić w trybie zgodności ...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-17-2012, 05:45 PM
Post: #10
RE: Nie działa
włączając grę wyskakuje mi taki bład initialization failed could not load datap.bar ???????

o co tu chodzi!!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości